Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

 

Madárhangok fuvolára – kulturális programokkal a madár- és a természetvédelemért - 2014. június 20, péntek

Fennállásának 40. évfordulóját ünneplő Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület idén a „Madarak a városban” néven megrendezésre kerülő több kulturális eseménnyel várja a nem csupán madár- és természetkedvelőket, de a zene, a mese és a festészet szerelmeseit is Budapesten. A rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, akár közvetlen környezetünk is milyen csodákat rejt, mely odafigyelésre, védelemre szorul és mi magunk is sokat tehetünk megóvásukért. Az eseményekből származó teljes bevételt madárvédelemre fordítjuk.

Az újabb esemény a Barnabás Fuvolakvintett koncertje lesz 2014. június 20-án 19 órai kezdettel, amely előtt egy órával várunk szeretettel mindenkit egy kötetlen beszélgetésre, játékra. Készülünk madaras tudáspróbával, viszünk tollakat, fészkeket, odúkat és madarász kollégát, aki a madaras kérdések tudora.

Koncert információk:
Időpont: 2014. június 20, péntek
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, Adventinus Udvar – Madárbarát kertje
Program: 18:00 – Madaras felnőtt- és gyermekmegőrző – Ahol alkalom nyílik tollakkal, fészkekkel, odúkkal megismerkedni és próbára tenni madárismeretünket
19:00 – Köszöntő 19:05 – Koncert – Barnabás Fuvolakvintett koncertje

Jegyinformációk:
Adományozói jegyek 1000 Ft adomány fejében
Adományozói jegyek MME tagoknak 500 Ft adományért

Átvétel:
- a Marczibányi Téri Művelődési Központban (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a) Nyitva tartás ideje alatt, reggel 8-tól az utolsó rendezvény végéig
- a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület székhelyén (1121 Budapest, Költő u. 21.)

Hétfőtől Péntekig 9-16 óra között a tagnyilvántartáson.

További információ: www.mme.huAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt