Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

 

Ökokörök indulnak országszerte!

Könnyed és sikeres életmódzöldítés közösségben. Az érdeklődők öt-tizenkét fős csoportokba járnak össze két-három hónapig, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg és próbáljanak ki. Mindenki tanulhat valami újat másoktól, és megoszthatja a többiekkel saját háztartászöldítő tapasztalatait.

Kik vehetnek részt?

Az Ökokörökbe olyan érdeklődőket várunk, akik nyitottak és elkötelezettek az életmódjuk zöldítésére, és van beleszólásuk a háztartásuk vezetésébe.


1. CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS
· Időpont: 2014. szeptember 26-27 (péntek délelőttől szombat délutánig).
· Helyszín: Veszprém (részletekről a jelentkezőket külön e-mailben tájékoztatjuk)


2. CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS
· Időpont: 2014. október 10-11. (péntek délelőttől szombat délutánig).
· Helyszín: Miskolc (részletekről a jelentkezőket külön e-mailben tájékoztatjuk)
Részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amit a TVE nyújt: képzés nemzetközileg tesztelt módszertan alapján; munkafüzet a csoportod indulásához; segédanyagok, mentorálás a csoportvezetés során. A képzés két napja alatt étkezést biztosítunk.
Amit tőled várunk: elkötelezettség a környezettudatos életmód és a kisközösségben való tanulás iránt, jó hangulat, csoport indítása a képzés után.

A csoportlétszám korlátozott: max. 25 fő. A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos, hogy el tudsz jönni, ne vedd el a helyet másoktól.
· Jelentkezési a veszprémi képzésre: 2014. szeptember 22. 22 óra
· Jelentkezési a miskolci képzésre: 2014. október 6. 22 óra
· JELENTKEZÉS ITT >>>

A frissen végzett csoportvezetőknek a TVE segít a tagtoborzásban, így már most ősszel kipróbálhatjátok magatokat. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a regisztrációs lapon mindenképp jelöljétek be, hogy melyik településen tartanátok Ökokört.


3. CSOPORTTAGOKNAK
· A csoportok indulása: 2014. október (Erről a jelentkezőket emailben tájékoztatjuk.)
· Csoportok létszáma: 5-12 fő
· Jelentkezési határidő: 2014. október 10.
· JELENTKEZÉS ITT >>>

Ökokörben való részvétel ingyenes.
A jelentkezési lapon kérjük, írjátok meg, hogy melyik településen szeretnétek Ökokörben résztvenni (akár több helyszín is megjelölhető), hogy segíthessünk a legközelebbi csoport megtalálásában. A TVE igyekszik figyelembe venni jelentkezők helyszínigényét, de nem tudja garantálni, hogy mindenkinek a számára legideálisabb helyen és időben indulnak csoportok, ezért ebben egy kis rugalmasságot kérünk.

Várunk szeretettel, és ha ismertek valakit, aki szintén szívesen bekapcsolódna a programba, megköszönjük, ha továbbítjátok neki a felhívást.

További kérdések esetén Andacs Noémit keresD, az okokor@tve.hu címen. Forrás: TVEAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt