Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

 

A Nemzetközi Föld Barátai felhívása: Támogassa Ön is a Föld Barátai Libériát, hogy megvédhessék a lakosságot az ebola-vírustól!

A Föld Barátai Libéria partnereivel közösen több mint 1000 háztartásba és nyilvános létesítménybe juttatott el ebola megelőzési készleteket és tájékoztató anyagokat. A Nemzetközi Föld Barátait büszkeséggel és boldogsággal tölti el a sok egyéni támogató segítsége, akiknek az adománya nélkül ez nem valósulhatott volna meg! Már egy apró összeg is segít, hogy mindenki közvetlenül haszonélvezője lehessen a lakosságot az ebolától megóvó közösségi kezdeményezéseknek. Ehhez az életmentő munkához az Ön segítségére is szükség van.

A Föld Barátai Libéria - egy majdnem kizárólag helyiekből álló kis szervezet - társszervezetekkel közösen komoly erőfeszítéseket tesz a szörnyű ütemben terjedő vírus okozta helyzet stabilizálására. Személyi higiéniával és a megelőzési teendőkkel kapcsolatos ismeretterjesztéssel foglalkoznak, valamint fertőtlenítőszereket, vödröket és szappant gyűjtenek és osztanak szét a legsebezhetőbb közösségekben.

A pénzügyi támogatás rendkívül sokat jelent ebben a helyi kampányban, amely az ellen küzd, hogy az ebola tovább terjedjen libéria sebezhető közösségeinek körében. A támogatások teljes összegét (100%) Libéria kapja.

• Az angol nyelvű felhívás a Föld Barátai honlapján olvashatóAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt