Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

 

Zöld utat adunk ötletednek!

ökoház, ökokert, zöld program

Workshopunk olyan fiataloknak szól, akik start-up indításán gondolkodnak, vagy már meg is tették az első lépéseket, de szeretnének a pénzügyi tervezésben és a jogi alapokban jobban kiigazodni. Arról is hallhatnak, hogyan lehet környezettudatosan vállalkozást indítani. A workshopon résztvevőknek lehetősége nyílik pályázni egy egyhetes tréningre Prágába, ahol üzleti koncepciójukat fejleszthetik tovább.

A felhívás letölthető innen.

Kilövő állomás: Humusz Ház (1111 Budapest, Saru utca 11.)

Kilövési idő: 2015. június 19. (péntek), 10 óra

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni ezen Űrlap kitöltésével tudsz. Résztvevőket csak korlátozott számban tudunk fogadni. Siess! Ne maradj le a kilövésről! További infóért keresd Harazin Dorkát a dorka@humusz.hu címen!

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Forrás: HUMUSZAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt