Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

 

Házhoz menő vásárló

A garázsvásár egy kis közösség összefogásának eredménye, az ilyen esemény eredményes megszervezéséhez szükség van a család, a barátok és a szomszédság támogatására, hiszen sikerének éppen az a kulcsa, hogy a közvetlen környezetünket hogyan tudjuk bevonni a szervezésbe.

garázsvásár

A garázsvásárokkal foglalkozó blog és közösségi oldal azért jött létre, hogy a szűk közösségen kívül is népszerűsítsük a megrendezendő vásárokat, valamint tájékoztatást nyújtsunk az érdeklődőknek a soron következő eseményekről. A garázsvásárok szervezői nyitott emberek, akik szívesen beengedik vásárlóikat az otthonaikba, éppen ezért mi is nyitottak vagyunk minden olyan érdeklődő felé, akik csatlakoznának a közösségünkhöz, így bárki kérheti a segítségünket.

A kezdeményezés még gyerekcipőben jár, mi magunk is gyűjtjük a tapasztalatokat, de a blog olvasóinak és a közösségi oldal tagjainak segítségével igyekszünk praktikus, gyakorlati tanácsokat adni. A legtöbb garázsvásár szervezőjétől beszámolókat kapunk, amelyek igazán hasznos és őszinte tanácsul szolgálnak a tapasztalatlan szervezőknek. Egy ilyen jellegű vásár szervezésének nincsenek általános szabályai, csupán arra kell figyelni, hogy megpróbáljunk a vásárlók kedvében járni, és a szervezés célja elsősorban ne a haszonszerzés legyen, hanem arra kell törekedni, hogy a számunkra kevésbé fontos tárgyakat jutányos áron adjuk el a vásárlóknak.

Elég egy saját tulajdonú ingatlan vagy engedély a tulajdonostól, és mindenféle kötöttség nélkül belefoghatunk a szervezésbe. Ha valaki haszonszerzés nélkül a saját (!) felesleges, használt portékáit árulja, de azt nem rendszeresen teszi, akkor nem végez kereskedelmi tevékenységet. Magánszemélyként tehát bárki belevághat, és mivel ez a kezdeményezés egyre népszerűbb, könnyű támogató közösséget, illetve vásárlókat találni

Forrás: www.garazsvasarok.blogspot.huAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt