Üdvözöljük a zoldonline.hu környezetvédelmi portálon!

Kérjük adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg jelszavát

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide
bezárás

Bemutatkozás
A Zöld Online környezetvédelmi portált A Környezetbarát Közlekedésért Alapítvány üzemelteti. 2008-ban főiskolai hallgatók által alakult alapítványunk célja olyan környezetbarát és energiata- karékos közlekedési megoldások, ajánlások, eszközök kidolgozása és környezetorientált szem- léletmód kialakítása, mellyel csökkenthető a közlekedés által okozott környezetszennyezés és energiafogyasztás. Alapítványunk továbbá támogat és igyekszik népszerűsíteni minden olyan elképzelést és kezdeményezést, amely a fenntartható fejlődés, a környezettudatos gondolkodás és életmód irányába mutat. Munkánk során fontos szempont a költséghatékonyság, az ötletes, kis költségeken megvalósítható, ezáltal az átlagember számára elérhető, megengedhető meg- oldások megtalálása.
Alapítványunk közhasznú szervezet, adó 1% felajánlásokat fogadni tud, adószám:
18132733-1-41.

Alapító okirat
Közhasznúsági jelentés


Projektek
Támogatóink
Partnereink
Társszervezetek
TársoldalakAktualitások

05/26: Zöld utat adunk ötletednek!
Van egy fantasztikus ötleted? Látod magad egy start-upban kiteljesedni? Ám elveszettnek érzed magad a pénzügyi tervezés és a bürokrácia mezején? Kíváncsi vagy, hogyan tudnál egy ökofrankó vállalkozást beindítani? Startolnál Prágába?

Tovább

11/30: Ökokarácsony - dec. 14.
A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága karácsonyfa-készítő pályázatot hirdet „Ökokarácsony” címmel.

Tovább

11/25: Közösségi Energia jó példákat keresünk!
A Magyar Természetvédők Szövetsége és tagszervezetei a \"Közösségi Energia\" program keretében számos hazai lakossági, önkormányzati vagy más közösségi energiás kezdeményezéssel ismerkedtek meg az elmúlt időszakban. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy még sok olyan példa van, amelyről még nem hallottunk! Kérjük, olvassa el felhívásunk!

Tovább

További programok, események

Legújabb termékek

Tartalom feltöltés alatt